Facebook @surskatecamps  Instagram @surskatecamps  Hashtag #surskatecamps  Vimeo Sur skate camps  Napiš nám e-mail!

PŘÍBĚH COACHE LESLIEHO

Už ani nevíme, jak to přesně vzniklo, ale coach Leslie, stejně jako farmář Kopa, jsou podstatnou součástí našich campů. Do camp života vstoupili v roce 2013. První camp, na který coach Leslie vyrazil, byl Eina week v Opavě. Farmář Kopa pak na Horsefeathers week v Lanškrouně. Oba byli součástí našich campů v letech 2013 a 2014, a to hlavně díky super kameramanovi Maťovi Malovi, který jejich příběh uvedl v campových videích v život.

Coach Leslie nedá camperům nic zadarmo. Takto vypadal jeho první camp v Opavě, kde zbavil nejednoho campera viru zvaného “mongo” 😀 a samozřejmě ukázal pořádný skateboarding, koukni se, jak Sur skate camp 2013 v Opavě probíhal:

 

Další rok se coach Leslie rozhodl změnit místo campu a vyrazil tentokrát do Loučné nad Desnou. Krásné prostředí v srdci Jeseníků mu hrálo do karet a tak dal camperům na tomto Eina weeku opravdu zabrat. Skateboarding, výšlap na Dlouhé Stráně a výcvik jak na vojně, tak pojak tento camp, aby campeři nebyli žádné “máčky”. Dejte si tento super týden znovu díky videu od Maťa:

 

Po campu v Loučné nad Desnou coach Leslie zmizel, říká se, že buď šel na důchod a projíždí teď bazény ve slunné Kalifornii nebo se přesunul do Číny, kde jeho metody velice obdivují a s blížící se první Olympiádou, na které má být skateboarding, by se mohl stát hlavním trenérem čínské reprezentace. Občas se nám ještě ozve, aby mladé coache vyškolil nebo poradil. Naposledy se ozval Jakubovi, když jsme hledali novou lokalitu pro naše campy a Kuba ji našel ve Vrbně pod Pradědem. Tenkrát to ale coachovi moc nevyšlo a camp ve Vrbně se nakonec nekonal..

 

Ať už je coach Leslie nyní kdekoliv, doufáme, že se nám ještě znovu ozve a vyrází s námi na některý s dalších campů. Stále totiž patří k našim nejlepším coachům v celé Sur skate camps historii!

 

Naše odkazy:
Facebook @surskatecampsInstagram @surskatecampsHashtag #surskatecampsVimeo Sur skate campsNapiš nám e-mail!